Levering, Betalen & Retourneren

Betalen: Heb je wat moois uitgezocht en in je winkelmandje gegooid? Dan kun je dit afrekenen middels Ideal. Dit gebeurt geheel veilig en wij kunnen direct zien of je betaling goed is binnengekomen. Is je betaling binnen? Dan gaan wij voor je aan de slag!

Ophalen in de winkel: Wil je je bestelde items ophalen in onze winkel? Dat kan altijd! We zorgen er na je bestelling voor dat het dezelfde dag of uiterlijk de volgende ochtend voor je klaar ligt. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten.

Verzendkosten: Wij rekenen voor alle bestellingen €3,95 en bij bestellingen vanaf €50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Leveren: Vandaag besteld, morgen in huis kunnen we je helaas niet garanderen, maar we beloven hierbij wél dat wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je jouw pakketje zo snel mogelijk in huis hebt! Hopelijk morgen al en anders de dag daarna! Je ontvangt een verzendbevestiging en track&trace-code via de mail, zodra je pakketje onderweg is.

Retourneren: Toch niet de goede maat of komt het jurkje thuis niet ‘door de keuring? Je mag je bestelling altijd terugsturen. Let wel op de volgende punten, zodat we jouw retour succesvol kunnen verwerken:

  • Stuur het artikel binnen 14 dagen aan ons retour en laat dit van tevoren aan ons weten via een mailtje naar webshop@tutte-belle.nl. Alleen van tevoren aangemelde retouren kunnen wij in behandeling nemen.
  • Het artikel mag geen draagsporen bevatten en de originele kaartjes moeten eraan zitten, zodat wij het dan nog netjes aan een ander kunnen verkopen
  • Verpak het artikel netjes, zodat het in goede staat bij ons aankomt
  • De kosten voor het retourneren van een artikel komen voor rekening van de koper
  • Om een retourzending te voorkomen, helpen we je graag met een advies! Stuur ons een mailtje, appje of berichtje via Facebook als je twijfelt over de maat, pasvorm of bij andere vragen.